UTSTÄLLARE

UTSTÄLLARE, ATELJÉER, BUTIKER OCH MATSTÄLLEN


Viviannes – My Art Shop


GALLERI, RAMATELJÉ OCH BUTIK


INGÅNG A, ENTRÉPLAN

Här hittar du originalkonst i akryl och akvarell, prints, vykort, handmålade skor och keramik av den lokala keramikern Anette Bjurlén Salte. Behöver du få en ny ram till din tavla finns här ett digert utbud av ramlister, passepartouter och glas av högsta kvalitet så att ditt verk kommer till sin fulla rätt.


Besök webbplatsen

 

Köttbutiken Millert & Dahlén


NÄRPRODUCERAT KÖTT


INNERGÅRDEN

SAGT AV EN NÖJD KUND:

Galet fint kött, fantastiska skinkor och korvar ... har du inte varit här än så MÅSTE du besöka Millert & Dahlén snarast....med risk/chans att du blir beroende av deras delikatesser :-)

 

Besök oss på facebook här!

 

Stallarholmens Auktioner


AUKTIONSHUS MED FINA FÖREMÅL


INNERGÅRDEN

Här hittar du auktionsfund i massor. Men det gäller att vara ute i tid. Detta är en välbesökt plats på auktionsdagarna. Auktion hålls var tredje söndag och visning sker fredag och lördag innan auktionen..

Vi tar emot inlämningar och tar hand om försäljning av dödsbon. Ring så hämtar vi!

 

Besök oss på facebook här!

 

Ateljé Lena Linderholm


ATELJÉ OCH BUTIK


INGÅNG A, PLAN 2

Hantverket och konsten är inte bara en stor glädjeinjektion för oss utan både företag och privatpersoner behöver vardagskonsten. Ett effektivt energitillskott i en stundtals stressig och orolig värld.

 

Besök webbplatsen

 

Skattgömman


VINTAGEBUTIK MED KUL GREJER


INNERGÅRDEN

Letar du rekvisita till en temafest eller är du bara intresserad av hur det var för 40-70 år sedan. Ta en nostalgisk tripp in till Lilla Skattgömman där du hittar vintage, leksaker, LP-skivor och nostalgiprylar i massor. 

 

Följ Lilla Skattgömman på facebook här!

 

Antikt & Kuriosa


ANTIKA MÖBLER OCH PINALER


INNERGÅRDEN

Här hittar du allt från antikviteter till retro och vintage. Möbler, husgeråd, textilier och andra unika ting. Pera och Mona Theresia visar och berättar om föremålen.

 

Följ oss på facebook här!

 

Beckmans butik


LIVSSTIL, KLÄDER OCH PINALER


INGÅNG PÅ GAVELN INTILL INGÅNG B

En butik för dig som söker något du inte så lätt hittar på andra ställen. Här finner du kläder från Turquoise, Ewa i Walla och andra fantastiska varumärken. Grevinnans tvålar och hudlotions går inte heller av för hackor.


Följ mig på facebook här!

 

Kerstis Vintagebod


KLÄDER OCH ASSOCEARER


INNERGÅRDEN

Är du intresserad av fantastiska vintagefynd? Jag och min kompis provdockan Anna- Lena lotsar er fram i vintage:s underbara, vackra o roliga värld. Alla mina varor finns i mappar och är till salu.

 

Följ mig på facebook här!

 

Operose Arbetskläder


PRISADE ARBETSKLÄDER


INNERGÅRDEN

Välsittande och funktionella arbetskläder oavsett yrke, kön och kroppsform. Efter lång tid i klädbranschen vet vi på Operose att det inte räcker att färga en herrbyxa rosa och kalla den dambyxa. Operose gör skräddade kläder anpassade för kvinnor som arbetar.


Besök hemsidan här!

 

Printz Bageri


VEDUGNSBAGERI OCH EKOCAFÉ


INNERGÅRDEN

Frösnappare, Levainbröd, goda soppr och helt fantastiska pizzakvällar. På Printz Bageri är det bara så där skönt och avslappnad stämning så man bara vill hänga där. Stämningen är varm och ekoinspirerad. Kom hit och känn efter själv!


Besök oss på facebook här!

 

Carrick


MARINA BRUKSFÖREMÅL


INNERGÅRDEN

Jag hjälper gärna till att göra väskor efter era önskemål gällande mått och färger.

Ingen väska är likadan och finns i färgerna rött, blått, svart eller en kombination av dessa

 

Besök hemsidan här!

 

Loppberga


DESIGNADE HANDKNUTNA MATTOR


INGÅNG A, ENTRÉVÅNINGEN

Somliga mattor är svårare att skiljas ifrån än andra. Årets stora experiment, i gåsögon och tuskaft med inplock och rölakan, var en sådan. Flera av trasorna var mina favoriter, som jag sparat länge. Men nu har jag vinkat iväg "patchworkexperimentet" till Paris.

 

Besök hemsidan här!

 

MARKNADSSÄLJARE KREATIVA JULMARKNADEN


Nyqvist & Wikman


FOODTRUCK MED GOA SMAKER


SJÖSIDAN

Foodtruck Nyqvist & Wikman kommer till Kreativa Julmarknaden i Stallarholmen. Streetfood som får varje läckergom att göra frivolter. Ja det måste bara upplevas! Kom till Kreativa Julmarknaden 1 december och avgör själv. Välkomna!

 

Besök oss på facebook här!

 

Effectum Förlag


BOKRELEASE


INGÅNG A, ENTRÉVÅNINGEN

Effectum ger ut pedagogiska böcker med inriktning på barn och ungdomar för att stimulera deras läsande. Att skapa litteratur för barn med speciella behov och funktionsvariationer är något som vi brinner särskilt för. Vi har ambitionen att använda typsnitt formge böcker som är lämpliga för barn med lässvårigheter eller dyslexi. 

 

Besök oss på facebook här!

 

TwixiePixie


TEXTILPRODUKTER FÖR NYTTA & NÖJE


INNERGÅRDEN

Vi har rest världen över för att hitta unika presenter och handgjorda kläder. I Nepal hittade vi handgjorda filtprodukter som vi gillade. Med deras kunskap och kompetens och vår känsla för mönster skapar vi Twixie-Pixies välkända utbud av filtpresenter till hela familjen.

 

Besök hemsidan här!

 

DecoGreen


HÅLLBARA PRODUKTER FÖR HEMMET


INGÅNG A, PLAN 2

Hos oss hittar du handgjorda beewax wraps, återanvändbara kaffefilter, kassar och väskor mm, tillverkade av svenskt bivax och återbrukade tyger.

Alla produkter tillverkas i Sverige med återbruk och hållbarhet i fokus.

 

Besök oss på facebook här!

 

Irene Axelsson Art


KONSTNÄR MED FANTASTISKA TAVLOR


INGÅNG A, ENTRÉVÅNINGEN

Konstnär med basen i Stockholm som kommer till Kreativa Julmarknaden för att visa upp några av sina verk. 

 

Besök Facebooksidan här!

 

Krusius Alpackor


SE ALPACKORNA PÅ MARKNADEN

PÅ GRÄSMATTAN VID BECKMANS

Vi har 100% svenskt alpackagarn ofärgat, oblekt garn i alpackans naturliga färger,vi har minst 14 olika färger, (vitt, light fawn, medium fawn, dark fawn, ljus brunt, mörk brunt, bayblack:svartbrun, grått), kardad ull  och nyklippt ull. 

 

Besök oss på facebook här!